1

Massages

Bij BetterFitt kun je ook terecht voor verschillende massages. Dit staat los van onze andere diensten. Je kunt zowel losse behandelingen afnemen als massagetherapie. Voorafgaand aan de massage is er een korte intake zodat de behandeling voldoet aan jouw verwachtingen. Alle massages worden gegeven met aromatherapie op basis van 100% natuurlijke, etherische oliën.


2

Massages helpen

Massage in het algemeen kan helpen bij:
· verbeterde doorbloeding
· verbeterde stofwisseling
· verbeterde spierfunctie
· vermoeidheid

Bekijk onze tarieven

Ontspanningsmassage

Bekijk hier wat deze massage is.

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is in de eerste plaats een zachte en rustige variant van de klassieke massage. Bestemd voor diegenen die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen. Een ontspannen lichaam zorgt tegelijk voor mentale ontspanning. Een regelmatige ontspanningsmassage werkt ook preventief omdat het lichaam deze ontspanning opslaat in het lichaamsgeheugen en hier steeds makkelijker aan kan refereren. Dit kan een herhaling van klachten voorkomen.

Sportmassage

Bekijk hier wat deze massage is.

Sportmassage

Om sporters om een bestendige of betere sportprestatie te laten leveren of om te helpen bij het herstel naar volledige sporthervatting na een blessure. Een sportmasseur kan jou helpen bij:
• vermindering van klachten, denk aan spierpijn/ blessures
• preventief behandelen (bijvoorbeeld naar wedstrijden toe
• bevorderen van het herstel na inspanning.

Zwangerschapsmassage

Bekijk hier wat deze massage is.

Zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage kan vanaf een zwangerschap van 3 maanden tot aan de laatste dag. Onder invloed van hormonen verandert er veel in het lichaam. Tijdens de zwangerschap kun je daarom klachten ontwikkelen zoals lage rugklachten, bekkenklachten, rug-, nek- en schouderklachten. Zeker als je nog aan het werk bent, kan er een disbalans ontstaan in de belasting en belastbaarheid. Een goede reden om in deze periode extra goed voor jezelf te zorgen.

Hotstone massage

Bekijk hier wat deze massage is.

Hotstone massage

Een hotstone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius. Vandaar de naam hotstone. De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. Deze massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.
We gebruiken afgeronde basaltstenen, een hard en ijzerhoudend, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. Hierdoor kunnen de stenen goed warmte vasthouden. De Hotstonemassage werkt goed bij spier- of gewrichtsklachten, bijvoorbeeld bij fibromyalgie en reuma.

Massagetherapie

Bekijk hier wat deze massage is.

Massagetherapie

Massagetherapie is een behandelvorm waarbij gezondheidsklachten worden aangepakt door middel van massage. Ervaar jij (langdurige) klachten die zijn ontstaan door onbalans in lichaam en geest (denk aan pijn aan je spieren, gewrichten of organen) dan kan massagetherapie uitkomst bieden. Met behulp van deze therapie herstelt het lichaam zich en bouwt zichzelf weer op.

“Na een ontspannings massage van Tjerk kan ik er zowel lichamelijk als geestelijk weer een poosje tegen. Hoop er nog jaren van te genieten!!”

Marion Schwitzner